Hjem / Arrangementer / Kick-off for unge

Kick-off for unge

MS-forbundet inviterer alle unge med MS til årets Kick-off på Gardermoen. Årets tema er "Superhelt i eget liv - din reise til mestring og livskvalitet"!

Illustrasjonsfoto som viser en haug med hender som holder oppå hverandre.
  • Lokasjon

    MS-forbundet

  • Type

    For unge

  • Dato

Pris

Egenandelen er på kr. 1000,-.

MS-forbundet dekker reiseutgifter over kr.1500,-, (ved billigste reisealternativer).

Vi anbefaler alle om å be lokalforeningene om støtte til å dekke egne utgifter knyttet til Kick-off. 

Hvem er seminaret for?

Er du mellom 18 og 40 år og har MS? Da er du velkommen til å melde deg på Kick-off for unge! Du må ikke være medlem for å kunne delta. Da det kun er 60 plasser vil de som ikke har deltatt på Kick-off tidligere bli prioritert.

Program

Programmet blir lagt ut så fort det er klart, men det blir blant annet foredrag med Erlend Elias på fredagen. Vi får også med oss sosionomer fra MS-senteret denne helgen.

Mål med seminaret og innhold

Kick- off for unge med MS har vært arrangert flere år på rad, og er blitt veldig populært.  Dette er en samling hvor unge mennesker som har diagnosen MS kan møtes og snakke med andre med samme sykdom. Her har du muligheten til å bli kjent med andre som virkelig forstår hva du snakker om.

Årets tema er: Superhelt i eget liv - din reise til mestring og livskvalitet!

Praktisk informasjon

Årets Kick-off arrangeres på Quality Hotel Gardermoen (samme sted som i fjor).

Det er kun 60 plasser til årets Kick-off. De som ikke har deltatt på Kick-off tidligere blir prioritert. Dersom flere enn 60 stykker melder seg på, blir det trekning om hvem som får plass etter at påmeldingsfristen har gått ut 1.august.

Alle som har fått plass må betale deltakeravgiften innen 1.september. De som ikke har betalt mister plassen slik at andre får mulighet til å delta.